Ch. Positively Banksy


Banksy is genoemd naar de graffiti kunstenaar Banksy uit Bristol (Wales) die zijn identiteit angstvallig geheim houdt. Aan onze kater Banksy uit Wales is echter niets geheimzinnigs, zijn lieve karakter sprankelt je uit zijn dieporanje hazelnootogen tegemoet. Zijn ware aard liet hij al zien op het vliegveld in Bristol: door verbouwingskabaal leek het alsof de derde wereldoorlog daar was uitgebroken. Maar Banksy trok zich nergens iets van aan en ging mee het vliegtuig in alsof hij dagelijks de shuttle Bristol-Amsterdam nam.

Hij is erg snel gegroeid, nu nog wat uit verhouding maar hij wordt een ferme knaap. Op zijn eerste show(Neocat-Olst) werd hij beste blauwe kitten.
Op zijn tweede show werd hij als volwassen open kater voorgedragen voor Best in Show, op zijn derde ook en toen werd hij tevens beste blauwe Brit.

Op zijn vierde show (Neocat) behaalde hij zijn derde CAC, werd beste blauwe kater en Best in Show. Hij is nu dus kampioen.

Inmiddels is hij bijna twee jaar oud, gescreend voor HCM en PKD – beide negatief – door drs R.J. Gerritsen, internist met  specialisatie cardiologie, De Kompaan, Ommen. Lid Collegium Cardiologicum.Zoek het kitten!


Baby Banksy zoekt schaduwAbout me

Sire: Olympic Grand Champion Steelaway
Mr.Brightside(blue)
Dam: Skellum Stellar Dawn (blue)

Date of birth: 22-06-2016
Colour blue
Blood type B


At stud by invitation only
Banksy's vader Steelaway Mr.BrightsideBanksy, juni 2018, foto M. Schrier